4 вида балони, които да пробвате за вашето парти

4 вида балони, които да пробвате за вашето парти

 

Всички обичаме партитата. С повод или без, те са събития, които ни носят положителни емоции. Има и по-специални партита, които се случват веднъж в живота като например това за вашето дипломирането или сватбата.

 

Тяхната подготовка изисква специално внимание. Когато ни предстои подготовка за такова парти трябва да помислим за всички детайли. Дори и да не ви се струва толкова важно, избора на балони е нещо съществено от подготовката на едно събитие, което трябва да е запомнящо се.

 

Балони – акцентът на партито

 

Балоните са неизменна част от украсата на едно парти. Те носят свежест и позитивно настроение на присъстващите, ако са подбрани правилно според темата на партито. Още нещо, което е много важно за всяко парти. Балоните са страхотен декор за снимки, с които да запечатате този специален ден.

 

За подберете правилните балони за вашето парти, трябва само да познавате видовите балони и да прецените, кои от тях ще паснат най-добре на повода и темата на партито.

 

 4 вида балони, които да пробвате за вашето парти

 

  • Латексови:

 

Латексовите балони са добре познатите на всички балони с овална форма и разнообразни цветове. Срещат се латексови балони с различни форми като например линк , моделиращи и балони сърца. Размерите варират от малки до много големи. Латексовите балони издържат между 7 и 10 часа.

 

Относно цветовете латексовите балони се делят на 3 групи: пастелени, металик и хром. Металик цветовете имат повече блясък и са по-плътни.

 

  • Фолиеви:

 

Фолиевите балони най-често имат формата на цифри или надписи. На пазара могат да бъдат намерени много фолиеви балони за рожден ден, както и такива с различна тематика като например животни, коли, анимационни герои. Те имат различна форма, дизайн, цветове и са предпочитани за украса към различни тематични събития.

 

Украсата с фолиеви балони е предпочитана, защото е креативна и спестява време. Фолиевите балони са любими на децата и често се използват в детски партита. Те издържат между 10 и 14 дни, когато се напълнят с хелий.

 

  • LED- балони:

 

Балоните с LED-диоди са най-новите видове балони, които да пробвате за вашето парти. Те са подходящи за поставяне в градината или на друго открито място, защото излъчват светлина.

 

  • Арки от балони:

 

Арките са красива комбинация от латексови балони, които придават на украсата оригинален и стилен вид. Най-често се подготвят за партита по повод рожден ден, сватба, кръщене или дипломиране. Много често цветът на арката се определя според дрескода на партито и останалите декорации.

 

Може да намерите изброените видове балони в онлайн магазина на Dara.bg, където се предлага изобилие от цветове и тематики.





{START_COUNTER}